Det sker på festivalen

Faste elementer på festivalen

festivalen har nogle faste elementer, der er med til at danne rammen om en god festival. Normalt frigives det endelige smagsprogram kort før festivalen.

På festivalen har vi – som navnet antyder – naturligvis fokus på rom og whisky. Men vi har meget mere med, end blot det. Du kan blandt andet også smage gin, portvin og likør. Og når billetten er betalt, vil langt de fleste smagsprøver være inkluderet. Se programmet med de forskellige stande, hvor der er rig mulighed for at smage en masse forskellige varer.

Mac Y opfordrer til at du nyder kvaliteten og ikke dyrker kvantiteten...

SupreMacY Baren

Vores specialbar med særlige produkter

Vi har enkelte produkter med, som er meget dyre. Disse er ikke på fri smagning, men du kan købe 1 cl. smagsprøver af dem i vores SupreMacY Bar (Hal 1)
Bag baren finder du Mac Ys specialister, som ved alt, der er at vide om produkterne. Kig forbi og få en snak om de lækre og sjældne produkter i SupreMacY Baren

De Sidste Dråber

Her er tale om rester af særlig høj kvalitet

Vi behøver din hjælp til at give dejlige gyldne dråber et sidste hvilested. Vi har en udfordring i, at mange gode produkter bliver udsolgt eller udgår af sortimentet. Vi prøver ihærdigt, men vi kan ikke selv udryde dem! Vi er hjælpeløst bagud! Derfor har vi taget en stak flasker med, som vi håber vil vække interesse hos vores gæster. Vi sælger 1 cl. af disse flasker til en rimelig pris. Vi kan ikke give en samlet oversigt over, hvilke smagsprøver du kan mage i De Sidste Dråber, men vi kan nævne et par af dem…

Cocktail Baren

Mere end rom&cola

I Cocktail Baren finder du bartendere, som mixer de lækre klassiske cocktails til dig. Kig forbi, se & smag på det gode udvalg!

Salgsboden

Her kan købes ind til lave festivalspriser

Du har selvfølgelig også mulighed for at købe alle de spændende produkter med hjem fra messen. Dette sker fra Salgsboden i Hal 1. Husk at købe i god tid eller undervejs – du kan altid parkere din pose sammen med din jakke i Pose Parkeringen.

Tombola

Når du har handlet ind i salgsbofrn, så kan det komme noget ekstra med hjem.

Vi har hele 2 tombolaer. En med gevinster fra vores leverandører (Leverandør Tombola) og en med diverse andre gevinster (Festival Tombolaen). Her kan du blandt andet vinde mange spændende flasker, hatte, plakater mm. Halvdelen af gevinsterne er flasker.