Historien bag

Ideen om en Romfestival er gammel i Mac Y regi. Da vi startede med at importere og sælge lagret rom med høj alder og kvalitet i år 2000, havde vi ingen idé om, hvor godt danskerne ville tage imod rommen.

Flere var dog skeptiske og mente rom kun kunne nydes med cola – de fleste var heldigvis lette at overbevise om det modsatte. Hvis ikke prisen satte en begrænsning, gjorde kvaliteten. Vi havde ventet på at andre skulle tage initiativet til en Festival, hvor vi kunne fejre vores rom. Men vi ventede forgæves

Mange tænker Whisky når de hører Mac Y nævnt, og med rette. Whisky startede vores firma, og whisky er stadig den mest omfattende spiritus kategori i vores sortiment. Rom rykker frem i feltet, men der er længe til vi kan præsentere et lige så omfattende rom sortiment. Men vi kan alligevel bryste os af Danmarks største rom sortiment.

Og husk på, at vi IKKE har et eneste produkt vi ikke har smagt og som vi ikke kan li’. Det handler for os ikke om at have de fleste, men de bedste.
Vi har valgt at sætte fokus på menneskene bag flaskerne, da det for os er meget vigtigt for vores valg, sammen med smagen, og det mener vi, I forbrugere også skal have en mulighed for at opleve.